4Fiskare blog – rise again

Så mycket vi önskar dela med oss kring vårt intresse för flugfisket.

Så många bra ambitioner.

Kanske känner du igen dig.

Drömmarna finns där och bara väntar på att få strömma fritt, som bäcken eller ån som vi så gärna står bredvid med ett flugspö i hand.

Utan att lova stora saker under året och utan att måla upp förväntningar som vi kanske inte kan hålla måttet till, så börjar vi på nytt med vår blog.

4Fiskare blog kommer inte bara ge tips och råd kring utrustning, utan även ge utrymme för lite andra vinklingar genom reseberättelser och tankar kring flugfisket och dess betydelse för oss.

Idag är även Annika aktiv, efter 3 år av fokus på annan karriär och ”alla” barnen. Ni som följt 4Fiskare från start vet att vi startade som 2 stora inbitna fiskare och 2 små blivande fiskekillar . Inte långt efter starten av 4Fiskare fick vi två nykläckta vårtecken i form av tvillingtjejer.  (Även dem kommer att få invigas i flugfisket så fort det egna intresset växer sig starkt nog).

Med andra ord kan man säga att vi fortfarande är 4 fiskare, men med +2 som tillväxt potential.

Namnet består,

Livet består,

Fisket består,

Och framför allt – glädjen består.

Vi har bara äran att få dela den med 4 barn och er andra nära och kära fiske vänner samt er som följer oss här.

Låt oss hoppas att vårsolen ger oss kraft åt den här bloggen så vi får dela med oss av livet med flugfiske och kärleken till allt från utrustning till resor.

Väl mött!

God läsning!

/Big Mama